Sønderjysk Familielandbrug - informationsmøde angående omkategoriseringen af mindre landbrugsejendomme.

Sønderjysk Familielandbrug - informationsmøde angående omkategoriseringen af mindre landbrugsejendomme.

I går d. 12. april kunne Sønderjysk Familielandbrug byde velkommen til informationsmøde angående omkategoriseringen af mindre landbrugsejendomme.

Aftenens informationsmøde fandt sted i Løgumkloster, og blev mødt af stor interesse. Godt 100 personer havde tilmeldt sig arrangementet, for at blive klogere på omkategorisering af ejendomsvurderingen. Ifølge Sønderjysk Familielandbrugs formand Antoni Stenger, kommer det store fremmøde hellere ikke som nogen overraskelse. ”Omkategorisering af mindre landbrugsejendomme kommer ikke bare potentielle økonomiske konsekvenser, det truer også den frihed vi i Familielandbruget kæmper for at værne om.” udtaler formanden.

Sønderjysk Familielandbrug havde også inviteret Benedikte Boisen Rolighed fra L&F, til at komme og holde et oplæg. Benedikte kunne fortælle om de love og grænser der forekommer i forbindelse med omkategorisering af ejendomsvurderingen, samt medfølgende konsekvenser for de forskellige ejendomstyper. Efter et grundigt oplæg, blev Benedikte mødt af en overvældende spørgelyst fra de mange fremmødte, der havde særdeles mange ting på hjertet.

Har du mellem 3,5-15 ha. Opfordres du til at holde øje med din E-boks og postkasse i forbindelse med breve omhandlende omkategorisering af landbrugsejendomme.

Der skal lyde en stor tak til de mange fremmødte og Bennedikte Boisen Rolighed for hendes oplæg.

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte Sønderjysk familielandbrug eller regnskabskontorerne i landbrugsrådgivning syd. Indsigelsesfristen er på blot 15 dage!