Vælg din lokale forening herunder

Velkommen til Familielandbruget

Vi er 11 Familielandbrug foreninger og fællesforeninger på landsplan, der er placeret i Jylland, Fyn, Sjælland og Bornholm. Nedenfor kan du se hvilke Familielandbrug foreninger vi er.

Vi kæmper for vores landmænds fremtid og livet på landet. Vi hører under Landbrug & Fødevarer, hvor vi arbejder aktivt for at bevare så mange bæredygtige landbrug som muligt – også i fremtiden. Vi mener, at landbruget ikke bare skal overleve – det skal leve!

Vi er der for dig der bor på landet, om du har heltidslandbrug, deltidslandbrug eller fritidslandbrug, stort som lille landbrug. Vi kan tilbyde dig et medlemskab som aktivt eller passivt medlem, da vi mener, der skal være plads til alle.

I vores Familielandbrug foreninger sætter vi fokus på at støtte op, om vores medlemmer ved at opdatere dig løbende, om det politiske opland og det du skal vide ude i marken, der har relevans for din bedrift. Vi holder derfor arrangementer løbende, hvor du vil få viden indenfor den politiske dagsorden som reformer, landbrugsaftalen og andre politiske tiltag.

Vi sætter familien i centrum, når man bor på landet og derfor har vi noget at byde på for hele familien igennem året. Vi vil gerne vejlede både de nyetablerede landmænd og også de landmænd, der har etableret sig, men ønsker at udvide bedriften. Landbruget skal leve – også i fremtiden. Det vil vi hjælpe dig med.

Ovenfor kan du finde den forening der er tættest på dig. Vi glæder os til at byde dig indenfor i Familielandbruget