Besøg på Christiansborg med Østjysk Familielandbrug

Besøg på Christiansborg med Østjysk Familielandbrug

Østjydsk Familielandbrug besøgte Christiansborg, hvor de mødte flere folketingspolitikere med budskabet om at landbruget er vores hjem og der skal være plads til familien på landet.

"VORES LANDBRUG ER VORES HJEM! ☺️

Naturpleje bør ikke rammes af en CO2-afgift, når trepartsaftalen skal vedtages. Hvis naturplejen bliver det, bør der være en kattelem.
Niels Jørgen Thomsen har sammen med formand for L&F Centrovice, Torben Povlsen, besøgt Christiansborg og flere relevante folketingspolitikere.
Ovenstående udsagn stammer fra Carsten Bach (LA).
- Vi havde også møder med Mona Juul (K) og Lea Wermelin (S). Det var gode, konstruktive møder, hvor mit fokus især var på at sikre, at politikerne forstår, at dansk landbrug ikke kun består af store bedrifter, men også af små gårdejere, som har en lidt anden tankegang og andre behov, siger Niels Jørgen Thomsen og tilføjer:
- Noget af det, vi især fik understreget, er, at dansk landbrug består af mennesker. Når der bliver lavet nye regler eller sære ejendomsvurderinger, kan det få store konsekvenser – ikke kun for et erhverv, men for familier. Vores landbrug er jo også vores hjem".