Vellykket generalforsamling i Familielandbruget Sydvest

Vellykket generalforsamling i Familielandbruget Sydvest

Generalforsamling i Familielandbruget Sydvest 2024

En hyggelig aften i landbrugets tegn. Formand Henrik Bertelsen havde flere spændende ting med i sin beretning der bl.a. omhandlede CO2-afgift og forslag til hvordan man kan sammentænke indsatser, så det ikke rammer de mindre landbrug lige så hårdt. Der blev også berettet fra Henriks lavbundsjord projekt, hvor Den Grønne Trepart havde været på besøg i uge 10.
Henrik kom også omkring de mange milliarder, der står til at skulle sendes tilbage til EU pga. dårlige og restriktive ordninger. ”Hold da op vi kunne få meget natur, klima, miljø og grøn omstilling for de penge”, sagde Henrik. Forsamlingen var enige.
Et punkt i beretningen var også brevene til landbrugskommissæren i EU, hvor Familielandbrug foreningerne Familielandbruget LRS - Vejle, Sønderjysk Familielandbrug, Fyns Familielandbrug, Familielandbruget Sydvest og Familielandbrug foreningen nf plus sammen i 2 omgange har gjort opmærksom på omfordelingstøtten, der skal give en mere retfærdig fordeling af støtten til landbruget. "Det kæmper vi videre for", sagde Henrik.
Der blev gjort opmærksom på, at der kommer et arrangement d. 10. juni vedr. lavbundsjord projektet hos Henrik. Så kommer der også et arrangement, der afholdes af økologiudvalget, i nærmeste fremtid. Hold dig opdateret på vores hjemmeside og her på vores Facebook og Instagram sider.
Tak for deltagelse fra Formand for Familielandbruget Lone Andersen og de 53 fremmødte på Hovborg Kro.