Familielandbruget VEST Jylland inviterer til veterantraktorer og hestepløjning

Familielandbruget VEST Jylland inviterer til veterantraktorer og hestepløjning
Efter aftale med Erling Larsen - formand for Dansk Køreforbund og medlem af Familielandbruget VEST Jylland - bringer vi denne invitation:
-----------------------------------
Fælles pløjestævne.
Motor og veterantraktor klubben Jylland og Midtjysk køreselskab holder fælles pløjestævne
Søndag D. 14-4 2024
Konkurrence pløjning er bestemt ikke noget nyt i Danmark, det første stævne jeg kender til blev holdt på Bygholm i 1857, der har stort set været holdt stævner hver år siden rundt i hele landet.
Til stævnet D. 14-4 2024 forventer vi Ca. 30-35 veterantraktorer og 10-15 spand heste. Os med hestene er desværre i tilbagegang med hensyn til antal deltager, modsat traktorerne er i fremgang, der er også en del yngre folk der sætter de gamle maskiner meget flot i stand, så de ser ud som var de helt nye.
Selv om os med hestene er de små i det her foretagne er vi bestemt ikke de ringeste til at pløje, vi har i mange år været de bedste både i Norden og Europa, men i 2023 måtte vi desværre ned som nr. 3.
Det vil vi helt sikkert forsøge at lave om på til efteråret hvor det er i Sverige slaget skal stå.
Pløjestævner har vi normalt holdt om efteråret, men på grund af det næsten er umuligt at få et stykke jord vi kan pløje i på lovlig vis med hensyn til de stramme EU regler og datoer hvor man må, og ikke må, gøre noget i marken har vi vi valgt at prøve her i foråret
Det vil foregå på Nr. Hedegård Agro Damhusvej 8 7570 Vemb fra Kl. 10.00 – 15.00
K.U.F.M. spejderne fra Vemb vil holde plovkro med salg af pølser-kaffe M.M.
Husk det er D. 14-4 Alle er meget velkomne Entre: 50 kr. / person over 14 år.
Med venlig hil fra alle os i MKS. Og MVTK.