Formand for Familielandbruget VEST-jylland - hvor er myndighederne?

Formand for Familielandbruget VEST-jylland - hvor er myndighederne?

Formand for Familielandbruget VEST-jylland - hvor er myndighederne?

Her hos familielandbruget VEST-Jylland har vi siden i morges kl. 06:30 været meget i medierne. Både på tv, i forskellige aviser på nettet samt i radioen.
Det har vi været for at ligge pres på Fødevarestyrelsen, angåenden den stigende smittefare med bluetongue, som er kommet til Danmark.
Vi har savnet klar information fra deres side af. I dag kl. 12:30, da TV Midtvest laver indslag med dem, udtaler de sig, at de ikke ved hvornår vaccineren bliver frigivet i Danmark.
I løbet af dagen er Landbrug og Fødevarers kvægsektion, i samarbejde med Fødevarestyrelsen, kommet med en invitation til medlemmer af forskellige landboforeninger og familielandbrugsforeninger. Invitationen er til et webinar, hvor man kan høre mere omkring bluetongue, samt få lov at stille spørgsmål til både Landbrug og Fødevarer og Fødevarestyrelsen. Webinaret er på mandag d. 19. august kl. 15:00.
Her til aften er de første 5000 vacciner blevet frigivet, og klar til at blive taget i brug fra på mandag.
Det oplyser Fødevarestyrelsen til TV2.
Vores formand Peter Kock er super glad for at vi, i Familielandbruget Vest-Jylland, har fingeren på pulsen og er med til at presse på.
Vi håber det giver lidt ro i maven hos vores medlemmer, at vi nu kan se de første vacciner blive frigivet.
For det har uden tvivl været et kæmpe samtaleemne den sidste uges tid, det er noget der berøre mange af vores medlemmer.🐄🐏🐐